OP MAAT

  Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Wat denk je van een verhaal voor een speciale gelegenheid of illustratie op maat? Wil je uw collega in de bloemetjes zetten? Je hele team op de dag van de leerkracht of andere gelegenheid? Een schilderij van je huis-of lievelingsdier? Als cadeau voor je kind?
  Ook een lied kan, of een combinatie van de twee. Dat is één van de specialiteiten van Marijke. Muziek, woord en beeld combineren.. maar het kan ook apart!

  Marijke schrijft na input van de vrager een verhaal geheel op maat ter gelegenheid van een verjaardag om iemand te verrassen, als geboortecadeau, huwelijksverjaardag, een verlies, een afscheid ... Je kan je enkele voorbeelden zien van verhalen die muzikaal ondersteund zijn. Als je kijkt op de site van Marijke Umans, zie je enkele voorbeelden van illustraties op maat.

  Voor prijzen en mogelijkheden, stuur je een mail naar info@roodvonk.be  • De eerste presentatie van SESAM project (multiculturele boeken) werd voorgesteld in de Roma. De boeken werden gepresenteerd en bij elk boek maakte Roodvonk een bijpassend lied.

  • Voor de gemeente HECHTEL-EKSEL  maakt Marijke in opdracht van EMOTIKAN een lied voor het welbevinden van kinderen : DIK OK. Een lied dat op cd gebracht werd en verdeeld aan alle scholen, verenigingen en jeudwerkers van diezelfde gemeente.

  • Voor uitgeverij DIE KEURE, werkt Umans mee aan de bibliotheek van de taalmethode verrekijker. Ze schrijft hiervoor 9 verhaaltjes waarvan ook 6 zelf geïllustreerd.

  • Marijke werkt  mee aan de BIBBOX waar ze 6 verhalen voor schrijft.
   Daarnaast schrijft ze voor elk leerjaar een verhaal over de figuren die doorheen de rekenmethode opduiken om rekenvaardigheden aan te brengen aan de kinderen.

  • In opdracht van uitgeverij VAN IN schrijft Umans een rekenverhaal om de cijfers in het eerste leerjaar aan de kinderen aan te brengen.
   Van dit verhaal, dat hoort bij de rekenmethode Reken Maar, werkt ze ook een audio-versie uit voor de leerkracht in het bordboek.

   Daarnaast maakt ze een aantal rekenliedjes die horen bij het groeiboekje van diezelfde methode. (voor elk leerjaar 1)

  CONTACT

  Contacteer ons via email of bel ons op ons nummer
  +32 497 50 31 33

  NIEUWSBRIEF

  Blijf steeds op de hoogte van het reilen en zeilen van Roodvonk !

  SOCIAL

  Vind en volg ons ook op de sociale netwerken,
  en tag je genomen foto's met
  #roodvonkfun

  Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. Door op 'Accepteren en doorgaan' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.